سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در التهاب انتظار فرج...

مدیرکل مجمع جهانی فرهیختگان مسلمان با اشاره به حضور فعالانه دانشمندان ایرانی در کرسیهای معتبر علمی جهان گفت: 98 درصد دانشمندان جهان اسلام، ایرانی هستند.

 

به گزارش رجانیوز به نقل از مهر، غلامرضا اسماعیل زاده عصر سه شنبه در نشست هم اندیشی با مسئولان و اعضای هیئت علمی دانشگاه مازندران افزود: باید اذعان داشت که هم اکنون ایرانیان در سراسر جهان دارای شان علمی و پژوهشی معتبری بوده و هستند.

 

وی با بیان اینکه متاسفانه رشد تولید علم در برهه ای از تاریخ ایران متوقف شده است، خاطرنشان کرد:‌ برای بررسی این آسیب باید رشته تاریخ و فلسفه علم به صورت گسترده در دانشگاه های کشور ایجاد شود.

 

مدیرکل مجمع جهانی فرهیختگان مسلمان، انجام پژوهشها و مطالعات تفصیلی در ابعاد فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، تدوین و ارائه پیش نویس سیاستهای کلی نظام در قبال جهانی شدن در ابعاد فرهنگی، اقتصادی و سیاسی، تدو ین راهبرد جامع ملی در قبال فرآیند جهانی شدن، مشارکت در تدوین سیاستها و راهبردهای مرتبط با فرایند مذاکرات، الحاق و تعامل ایران با سازمانها و کنوانسیونهای جهانی، تشویق و هماهنگ سازی فعالیتهای تحقیقاتی در مراکز علمی در زمینه جهانی شدن، همکاری با مجامع و مراکز ذیربط در کشورهای اسلامی و در حال توسعه برای کمک به اتخاذ مواضع هماهنگ در مجامع بین المللی، اطلاع رسانی و تعامل در گسترش آگاهی عمومی و آمادگی تخصصی در زمینه جهانی شدن را از جمله اهداف این مرکز برشمرد.

 

به گفته وی، به منظور عملیاتی کردن این چشم اندازها در جهت حفظ هویت و امنیت ملی از برخورد انفعالی و خود باخته و هرگونه برخورد سلبی و انزواجویانه به معنی نفی کلیه جنبه های فنی، اقتصادی و فرهنگی این پدیده در جهت مقابله با ناکامی، یأس و تردید در توانمندی هویت و فرهنگ دینی ملی  پرهیز می شود.

 

اسماعیل زاده با تاکید بر نقش سازنده دانشگاهیان از اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاه مازندران خواست تا با برقرارری ارتباط با کمیسیونهای ششگانه تخصصی فرهنگ، اقتصاد، سیاست، محیط زیست، ورزش و اجتماع به اثر بخشی و غنای بیش از پیش فعالیتهای این مرکز کمک کنند.

 

دکتر قاسم علیزاده افروزی، رئیس دانشگاه مازندران نیز در سخنانی با اشاره به توانمندیهای این دانشگاه و پژوهشگران برجسته آن از دعوت مرکز مطالعات ملی جهانی شدن استقبال و برای آغاز همکاری علمی تحقیقاتی با آن قول همکاری داد.

 

سایر مسئولان و روسا و معاونان دانشکده های حاضر در جلسه به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در زمینه چگونگی جهانی شدن با تاکید بر حفظ ارزشهای بومی و فرهنگ اسلامی ایرانی پرداختند.

 

دکتر اسماعیل زاده همچنین از کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه بازدید کرد و مطابق اعلام آمادگی اعضای هیئت علمی این دانشگاه مقرر شد دکتر شادمهر میردار، رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی به عنوان اولین نماینده دانشگاه مازندران در نیمه مرداد  87 با موضوع جهانی شدن و ورزش در مرکز مطالعات ملی جهانی شدن سخنرانی کند.

 

مرکز مطالعات ملی جهانی شدن زیر نظر مستقیم رئیس جمهور است و هم اکنون اسفندیار رحیم مشایی به عنوان نماینده تام الاختیار رئیس جمهور ریاست آن را برعهده دارد.


ارسال شده در توسط محسن...