سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در التهاب انتظار فرج...


به هیچ وجه پیش شرط تعلیق را قبول نخواهیم کرد

 

 

دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران دوشنبه شب در یک گفت و گوی تلویزیونی درباره مساله هسته ای و سایر مسایل کلان کشور مطالب مهمی بیان کرد.

 

به گزارش رجانیوز به نقل از ایرنا، رئیس‌جمهوری در مصاحبه زنده تلویزیونی نظرات و دیدگاه‌های خود را در خصوص روند برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای، مباحث مهم در حوزه سیاست داخلی و منطقه‌ای، شرایط مذاکره با آمریکا و همچنین طرح تحول بزرگ اقتصادی مطرح کرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران امروز‌ در یکی از بهترین شرایط سیاسی و بین‌المللی در سی سال اخیر قرار دارد.

 

**به هیچ وجه پیش شرط تعلیق را قبول نخواهیم کرد

 

دکتر محمود احمدی‌نژاد در این مصاحبه تلویزیونی که دوشنبه شب پس از خبر 21 شبکه اول انجام شد، در پاسخ به سوالی درباره موضوع هسته‌ای ایران با اشاره به صف آرایی استکبار جهانی در مقابل ملت ایران گفت: در سی سال اخیر، مهم ترین هدف برخی قدرت‌های استکباری، متوقف کردن ملت ایران بوده است. در واقع آنها مخالف جنگ، سلاح و کینه ورزی نیستند زیرا خودشان پرچمدار ناراستی‌ها در عالم هستند، بلکه آنان نمی‌خواهند کشوری با تمدن بالا و با ظرفیت‌های فرهنگی عظیم، به مراتبی از پیشرفت دست یابد که در نتیجه بتواند الگوی سایر کشورها شود.

 

دکتر احمدی‌نژاد افزود: آنها با طرح موضوع هسته‌ای ایران و بمب اتمی تصور می‌کردند، می‌توانند ملت‌ها را علیه ما بشورانند اما به فضل الهی و با هوشمندی و ایستادگی ملت و درایت رهبری عزیز انقلاب اسلامی در قضیه هسته‌ای چنان ایستادگی روی داد که ابعاد و دستاوردهای آن از حوادثی مانند ملی شدن صنعت نفت نیز صدها برابر بالاتر است.

 

رئیس جمهور با اشاره به مذاکره و توافق پاریس در دولت گذشته گفت:‌ در توافق پاریس، همه حقوق کشورمان برای دسترسی به فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای سلب شده بود به گونه‌ای که در آن مذاکره حتی تصریح کرده بودند که برای راه‌اندازی 20 سانتریفیوژ باید ده سال مذاکره و اعتمادسازی از سوی ایران صورت گیرد.

 

رییس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه به دنبال تغییر مدیریت هسته‌ای در دولت نهم،امروز روند برخورد با ایران در سطح جهان تغییر یافته و جهت گیری‌ها نیز عوض شده است، گفت:‌ در فروردین 1385 وقتی با زنجیره فعال سانتریفیوژهای ما مواجه شدند پس از مقاومت‌ها و جنجال‌سازی‌هایی سرانجام به 164 سانتریفیوژ رضایت دادند. بعد هم که تعداد سانتریفیوژها به 3000 عدد رسید مقداری سر و صدا ایجاد کردند اما اکنون فضا، فضای مذاکره است. البته مذاکره باید بدون پیش شرط باشد چرا که ما به هیچ وجه پیش شرط تعلیق را قبول نخواهیم کرد.

 

دکتر احمدی‌نژاد در ادامه افزود: تقریباً همه زورگویان و زیاده‌طلبان جهانی در موضوع هسته‌ای متوجه بن بست مسیر گذشته خود شده‌اند و اکنون تنها راه استفاده از ظرفیت‌های عظیم ایران، گفتگو، تفاهم و پذیرفتن حقوق قطعی ملت ایران است. آنان باید حقوق ملت ایران را محترم بشمارند.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به بسته پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران به کشور 1+5 گفت: بسته پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران حاوی مسائل جهانی و برپایی عدالت در جهان است. از نقاط قوت و افتخار ملت ایران این است که در این بسته حقوق خود را در قالب مسائل جهانی، عدالت و دوستی در کل جهان دیده است.

 

رئیس جمهور اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران در بسته پیشنهادی خود برای رفع نگرانی‌های جهان، از جمله خلع سلاح هسته ای، تامین امنیت منطقه و جهان و مسائل اقتصادی راه‌حل جامعی ارایه کرده است.

 

دکتر احمدی‌نژاد تصریح کرد: دو طرف در مذاکرات بر مشترکات بسته‌های پیشنهادی تأکید دارند و در گفتگوهای آتی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور، چارچوب و زمانبندی مذاکرات و نحوه تصمیم گیری در هر مرحله برای ورود به مذاکرات اصلی تنظیم خواهد شد.

 

** با همه کشورها به جز رژیم صهیونیستی آماده گفتگو در شرایط عادلانه هستیم

 

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران غیر از رژیم صهیونیستی که آن را اساساً نامشروع و ضدانسانی می‌داند، با بقیه کشورها آماده گفتگو در شرایط عادلانه است، تأکید کرد: در شرایط برابر و عادلانه از گفت‌وگو استقبال می‌کنیم.

 

رئیس جمهور در پاسخ به این سؤال که با توجه به میزان توفیقات دولت نهم در موضوع هسته‌ای، چه اقداماتی باید در زمینه تثبیت ایجاد امنیت و تامین منافع ملی صورت گیرد، اظهار داشت: فعالیت اصلی توسط ملت ایران صورت گرفته است و دولت هم قطره‌ای از اقیانوس ملت ایران است. اما در حال حاضر افکار عمومی جهان حتی ملت‌های اروپا و آمریکا نیز در موضوع هسته‌ای تقریباً به صورت یکپارچه با ملت ایران هماهنگ است. در جنگ روانی هم که علیه کشورمان برپا شد، ملت ایران حقانیت خود را بیش از پیش اعلام کرد و در این نبرد، مردم ایران و بلکه بشریت دستاوردهای بزرگی به دست آورند.

 

دکتر احمدی‌نژاد تصریح کرد: با تلاش ملت ایران اکنون فلسفه نظم یکجانبه و ناعادلانه در جهان به طور کامل زیر سؤال رفته و ناکارآمدی و ظالمانه بودن آن آشکار شده و نظم جدیدی بر اساس پاکی و عدالت در جهان در حال شکل‌گیری است.

 

** در سازمان ملل جزئیات پیشنهادات ایران درباره مسائل جهانی را بیان خواهم کرد

 

رئیس جمهور با ابراز خرسندی از استقبال گسترده ملت‌ها و دولت‌های مختلف از پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران در حل مسائل گوناگون جهانی، تصریح کرد: امسال نیز ابعاد مختلف پیشنهادهای‌مان را در نشست سالانه سازمان ملل متحد در نیویورک تشریح خواهم کرد.

 

دکتر احمدی‌نژاد در ادامه گفتگوی زنده تلویزیونی خود از شبکه اول سیما درباره پیغام‌ها، نامه‌ها و پیک‌های گوناگون از کشورهای مختلف برای دریافت جزئیات پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران در مناسبات جهانی، تصریح کرد: نمایندگان ملت‌ها و بسیاری از دولت‌ها بر این مسئله اصرار می‌کنند که حرف‌های ایران، حرف دل آنها است، و دوست داریم جزئیات آنها را بیشتر بدانیم.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه هم‌اکنون برای ملت ایران و مردم منطقه فضای جدیدی برای حرکت رو به رشد در عرصه بین المللی فراهم شده است، تاکید کرد: سی سال است که دشمن، کشور را مورد هجوم قرار داده است؛ ابتدا چند سالی هجوم نظامی بود و وقتی دیگر جرات آن را نداشته و نخواهد داشت، هجوم تبلیغاتی و سیاسی علیه ما به راه افتاد و ما همواره بنا بر برخی ضرورت‌ها موضعی تدافعی داشتیم.

 

رئیس شورای عالی امنیت ملی، با تأکید بر اینکه اتخاذ موضع تدافعی در نهایت دارای ظرفیت خاص است، تأکید کرد: نتیجه اتخاذ‌ موضع تدافعی به گونه‌ای است که در نهایت باید امتیازی به طرف مقابل داده شود. دشمنان در سی سال گذشته سعی کرده بودند از این موضع به نفع خود استفاده کنند و ما را به عنوان کشوری که نظم پذیر نیست در دنیا معرفی کنند که این جای تامل جدی دارد چرا که در حالی که کشورهایی که عدالت، صلح و امنیت بین المللی را زیر پا می‌گذارند و سابقه شان در دنیا مشخص است از مظلومیت ما سوء‌ استفاده می‌کردند.

 

دکتر احمدی‌نژاد تغییر موضع تدافعی گذشته به مواضع فعال را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد:‌ برای عوض شدن این معادله، نیاز به سیاست فعال داریم و سیاست فعال به این معنی است که خطرها و فشارها را باید تا حد ممکن از مرزهایمان دور کنیم. چنانچه بهترین نقطه برای این تهدیدها، فشارها و خطرها انتقال آن به خانه حریف است.

 

** هر دولتی در آمریکا بر سرکار آید چاره‌ای جز تعامل سازنده با ایران دارد

 

رئیس جمهور در ادامه به انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا اشاره کرد و افزود: بر اساس همین سیاست فعال جمهوری اسلامی ایران، هر دولتی که در امریکا بر سرکار بیایید چاره‌ای ندارد که دو اقدام اساسی را در سرلوحه کارهای خود قرار دهد که نخستین آن جمع کردن دایره دخالت‌های خود از بیرون از مرزهای امریکا و بردن آن به داخل خود امریکا است.

 

رئیس شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: دومین کاری را که دولت جدید آمریکا مجبور است در دستور کار خود قرار دهد، ایجاد تعاملی سازنده با ایران است. این حرف فقط به یک عنوان سخن و تحلیل صرف نیست بلکه استدلالی محکم پشت سر آن است. ما حتی پیام‌های فراوانی نیز در این زمینه دریافت کرده ایم.

 

**شکست سیاست های آمریکا در منطقه خاورمیانه

 

رئیس‌جمهور در ادامه به مشکلات فراوان داخلی امریکا در زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی و... اشاره کرد و گفت: آنها با اتخاذ سیاست‌های غلط، هزینه‌های فراوانی را به ملت خودشان تحمیل کرده و در واقع از جیب آنها برداشت کرده‌اند. در عین حال فقر را هم به ملت‌های دیگر تحمیل کرده‌اند. امروز نیز اوضاع داخلی امریکا به دلیل همین مشکلات در حد انفجار است و آنها برای برون‌رفت از مشکلات باید چنین راه کارهایی را در سرلوحه کارهایشان قرار دهند.

 

دکتر احمدی‌نژاد با اشاره به مانور نظامی پیامبر اعظم(ص) گفت: دشمن با کوچک‌ترین تحرک نیروهای دفاعی کشورمان که تنها بخشی از توان عظیم خود را به نمایش گذاشتند به شدت ترسید و از مواضع خود عقب‌نشینی کرد.

 

وی با بیان اینکه دشمن در پی به دست آوردن دو دستاورد در منطقه بود که با شکست مواجه شد، تصریح کرد: نخستین شکست دشمن در به دست آوردن حق مالکیت در عراق و امضاء توافقنامه امنیتی و تثبیت حضور در بلندمدت خود در عراق بود که به توفیقی دست نیافت. در دومین هدف آنها نیز اجرای سناریویی برای بسته پیشنهادی اروپا برای ایران بود که در آن نیز با بن بست مواجه شدند.

 

** بخش کوچکی از عظمت توان دفاعی ایران دشمنان را به شدت ترساند

 

دکتر احمدی‌نژاد تأکید کرد: قدرت دفاعی کشورمان به قدری فراوان و والاست که تنها پرتاب چند موشک و نشان دادن قسمت کوچکی از عظمت توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران دشمنان را به شدت ترساند.

 

رئیس جمهور گفت: فارغ التحصیلان ما را همه جای دنیا جذب می‌کنند و این نشان دهنده اعتبار علمی دانشگاه‌های ماست.

 

**توجه ویژه دولت به بودجه پژوهشی

 

دکتر احمدی‌نژاد در پاسخ به ادعای کم بودن رقم بودجه‌های پژوهشی در کشور و برخی گلایه‌ها از این موضوع، تأکید کرد: در دنیا پژوهش در دست بخش خصوصی قرار دارد، بنا بر این ما نباید بودجه پژوهشی خود را با آنها مقایسه کنیم.

 

وی افزود: در حال حاضر، مهندسان کشاورزی و صنایع در بخش خصوصی کشور، قراردادهای پژوهشی خوبی با دانشگاه‌ها بسته‌اند.

 

دکتر احمدی‌نژاد با بیان اینکه در بخش دولتی نیز کارهای خوبی در زمینه افزایش رقم بودجه‌های پژوهشی انجام شده است، خاطر نشان کرد: یک تا چهار درصد از بودجه بخش اقتصادی دولت و یک درصد از بودجه بخش عمومی دولت را به پژوهش اختصاص داده ایم.

 

رئیس جمهور رقم پیش بینی شده برای امر پژوهش در بودجه سالیانه را بالای 1200 میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: این رقم خوبی است چنانچه طی روزهای گذشته در بخش مخابرات نیز بیش از 120 میلیارد تومان در زمینه پژوهش با دانشگاه‌ها قرارداد بسته شد و همچنین در بخش صنعت نیز چندین قرارداد پژوهشی بسته شده است و تا پایان سال نیز همین تعداد قرارداد دیگر منعقد خواهد شد.

 

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: در حال حاضر و باشرایط موجود، ظرفیت پژوهشی کشور نسبت به بسیاری از کشورهای منطقه حرف اصلی را می‌زند.

 

** رسانه ملی به برخی مسائل به ‌طور عمقی نگاه نمی کند

 

دکتر احمدی‌نژاد در بخش دیگری از گفت‌وگوی زنده تلویزیونی خود با بیان اینکه از ابتدای آغاز به کار دولت نهم رئیس‌جمهور به طور متوسط در هر 45 روز با مردم گفتگوی رودررو داشته است، تصریح کرد: دلیل آن این است که در دنیای امروز ارتباطات حرف اصلی را می‌زند. انسان با ارتباطات زنده است و از این‌رو ما به موضوع اطلاع‌رسانی اهتمام ویژه داریم.

 

رئیس جمهور در پاسخ به این پرسش که نحوه استفاده از ظرفیت رسانه‌ای در کشور چگونه است، گفت: رسانه ملی در بخش‌های ملی، بسیار خوب کار می‌کند و نمره بسیار مثبتی دارد. این رسانه در طرح بسیاری از مسائل نیز نمره خوبی می‌گیرد، اما از نظر کارشناسی برخی اوقات ضعیف عمل شده و به‌طور عمقی به مسائل نگاه نمی‌شود.

 

دکتر احمدی‌نژاد با مثبت ارزیابی کردن برخی برنامه‌های صدا و سیما نظیر گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما و نگاه یک از شبکه اول سیما تأکید کرد: اما در برخی از بخش‌ها مسائل بطور روشن و عمیق طرح نمی‌شود تا اذهان فعال شده و با کمک و همفکری، کارها با سرعت بیشتر و بهتر انجام گیرد.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه رادیو نیز در برخی بخش‌ها خوب فعالیت می‌کند، اما در برخی بخش‌ها نیز ضعف جدی وجود دارد، افزود: باید توجه داشت که رسانه، فقط صداوسیما نیست بلکه مطبوعات هم جزو رسانه‌ها هستند، اما متاسفانه برخی‌ها رسانه را به عنوان ابزار دروغ پراکنی و سیاست‌های غلط استفاده و اخباری به دروغ و نادرست منتشر می‌کنند.

 

**تکذیب یک شایعه

 

دکتر احمدی‌نژاد انتشار خبر دریافت سالیانه 50 میلیارد تومان به عنوان تنخواه توسط رئیس‌جمهور طی سه سال گذشته و اتخاذ تصمیمات خلق الساعه که به ادعای برخی مطبوعات باعث مشکل در بورس شده است را از جمله این موارد برشمرد.

 

رئیس جمهور در مورد وضعیت مطبوعات کشور با توجه به شمارگان پایین برخی از آنها تأکید کرد: دولت باید به صورت آرام پشتیبانی مالی خود را از مطبوعات کاهش داده و مدیریت آن را در اختیار خود مردم قرار دهد.

 

دکتر محمود احمدی‌نژاد افزود: هر چند در بین مطبوعات موجود برخی ضعیف و فاقد عملکرد مطلوب هستند اما برخی نیز از شرایط مناسبی بهره مندند و در آنها گزارش‌های دقیق و مقالات وزین و علمی به مردم و مخاطبان ارائه می‌شود.

 

** با آمریکا هم در شرایط عادلانه گفتگو می کنیم

 

وی افزود: اگر آمریکا هم در شرایط عادلانه خواستار گفتگو با جمهوری اسلامی ایران باشد، از آن استقبال می‌کنیم چنانچه هیچ‌کس نیز تاکنون آن را نفی نکرده است.

 

رئیس جمهور گفت: در چند ماه آینده اتفاقاتی در جهان خواهد افتاد و دیگر هیچ کس نه تنها نمی‌تواند جایگاه ایران را نادیده بگیرد بلکه هیچ کشوری نیز به ما بی نیاز نخواهد بود.

 

دکتر احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران به اذعان دشمنان خود ابرقدرت منطقه‌ای است، تصریح کرد: ایران قدرت صالح و انسانی است و به دنبال تجاوزگری نیست.

 

وی با بیان اینکه هر حزبی که در انتخابات ریاست جمهوری امریکا رأی بیاورد دو راهبرد پیش گفته شده را باید برگزیند، خاطر نشان کرد: در این خصوص‌ پیغام‌ها ی فراوانی به ما رسیده است. ممکن است در آینده‌ای نزدیک گفتگوهایی در بخش‌های گوناگون با آمریکا اتفاق بیافتد. اگر رسانه‌های امریکایی هم بخواهند این موضوع را منفی جلوه دهند، اعلام می‌کنیم که این گفتگو منفی نیست.

 

دکتر احمدی‌نژاد ادامه داد: البته این گفتگوها در سطح دولت نیست بلکه در سطوح مختلفی ممکن است انجام شود.

 

رئیس جمهور درباره تشکیل دفتر حافظ منافع امریکا در ایران نیز گفت:‌ هنوز آنها در این باره درخواستی نکرده‌اند اما ا گر درخواست کنند با نگاه ارتباط بین ملت‌ها و به طور مثبت آن را بررسی می‌کنیم. چرا که از حضور مردم کشورهای دیگر در ایران نگران نیستیم از حضور مردم خود نیز به کشورهای دیگر نگرانی نداریم. چرا که ایرانی‌ها هر جا می‌روند حامل صلح و دوستی و محبت هستند.

 

وی افزود: در حدود 40 کشوری که تاکنون به آنها سفر کرده‌ام همگی ایرانی را صاحب هویت انسانی معرفی می‌کنند و جایی نبوده که از ایرانیان به بدی یاد کنند.

 

رئیس جمهور در ادامه گفت‌وگوی مستقیم خود با شبکه اول سیما در پاسخ به این سؤال که آیا طرح تحول اقتصادی دولت فقط در پرداخت یارانه به صورت مستقیم به مردم خلاصه می‌شود یا خیر، گفت: این طرح در میان مردم و متخصصان به صورت جدی عنوان شده است و البته کل آن معطوف به پرداخت یارانه‌ها نیست.

 

دکتر احمدی‌نژاد هدفمند کردن یارانه‌ها را کاری درست در جهت ایجاد عدالت و رونق دادن به اقتصاد کشور دانست و افزود: اگر بخش‌ها ی هفت گانه این طرح، به موازات یکدیگر عمل نشود آثار کل طرح از بین می‌رود.

 

رئیس جمهور تصریح کرد: به گفته صاحبنظران، طرح تحول اقتصادی شامل مجموعه‌ای کامل و جامع است. البته آنچه با بدنه وسیع جامعه مرتبط است بحث هدفمند کردن یارانه‌ها است که آن هم بر اساس تکلیف برنامه چهارم توسعه تنظیم شده است.

 

دکتر احمدی‌نژاد افزود: در حال حاضر در جلسات تخصصی همه مسائل طرح تحول اقتصادی به صورت موازی در حال بررسی است و اگر بخشی از این طرح اجرا نشود، دیگر بخش‌ها نیز بر زمین می‌ماند. بنابراین باید همه بخش‌های طرح تحول اقتصادی با یکدیگر به پیش رود.

 

رئیس جمهور افزود: اکنون به تصویر نسبتاً روشنی از این طرح رسیده ایم و جزئیات بیشتر بخش‌ها روشن شده است.

 

دکتر احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه طرح تحول اقتصادی بسته کامل اقتصادی است و هیچ کس به تفکیک محورهای آن، اعتقاد ندارد، خاطرنشان کرد: با اصلاح اقتصاد کشور در هفت محور این طرح، قوانین دیگری مانند قانون کار نیز اصلاح می‌شود.

 

وی پرداخت نقدی یارانه‌ها را در بخش‌ها ی گوناگون، متفاوت دانست و گفت: ممکن است در بخش‌ها ی برق، گاز و حمل و نقل، یارانه‌ها به صورت قیمت تعویضی و یا به صورت ارائه خدمات و یا در برخی مراحل نیز به صورت نقدی پرداخت شود.

 

رئیس جمهور افزود: نظر غالب صاحبنظران این است که با افزایش قدرت خرید مردم، آنان باید قدرت انتخاب داشته باشند.

 

دکتر احمدی‌نژاد با بیان اینکه اکنون کارگروه‌های مختلف متشکل از صاحبنظران اقتصادی در حال برنامه ریزی برای بخش‌ها ی مختلف خدماتی هستند، گفت: حتی اگر یارانه‌ها به صورت نسبت مساوی نیز تقسیم شود به عدالت نزدیک‌تر خواهد بود البته آثار اصلاح قدرت خرید مردم را ندارد.

 

دکتر احمدی‌نژاد با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های اقتصادی برپایه برآوردها شکل می‌گیرد اما در گذشته ضعف آن بوده که پایگاه جامع آماری در این خصوص نداشته‌ایم، افزود: فعالیت مرکز آمار ایران در این زمینه در حال تکمیل است و اطلاعاتی که این مرکز از مردم جمع آوری می‌کند پایه تحولات اقتصادی در کشور خواهد شد.

 

**جراحی اقتصادی حتی در روز آخر دولت نهم هم انجام می‌شود

 

رئیس جمهور در ادامه گفتگوی تلویزیونی خود با مردم به ابراز نگرانی برخی دوستان دولت از اجرای طرح تحول اقتصادی و احتمال اثر منفی آن در انتخابات سال آینده ریاست جمهوری اشاره و تأکید کرد: حتی اگر یک روز هم از این دولت باقی مانده باشد باید این طرح را اجرایی کنیم.

 

دکتر احمدی نژاد به برخی اظهار نظرهای مشابه پس از اجرای بحث سهمیه بندی بنزین اشاره کرد و افزود: من به دوستانی که از روی نگرانی چنین حرف‌هایی را می‌زنند می‌گویم اجازه دهید دیگران رأی بیاورند اما این کار انجام شود، چون کشور به این فعالیت نیاز دارد.

 

دکتر احمدی نژاد با تأکید بر اینکه همه حرکت دولت در خصوص طرح تحول اقتصادی بر اساس مستندات قانونی صورت می‌گیرد، تصریح کرد: ما بر اساس قانون و به ویژه قانون برنامه چهارم، تحول اقتصادی را اجرایی می‌کنیم و این تکلیفی است که قانون برنامه برعهده ما گذاشته است.

 

وی افزود: دوستی که در دولت قبلی از مسئولان بوده گفته است که ما خیلی از چیزهای خوب در قانون برنامه تصویب کرده ایم اما قرار نیست که همه آنها اجرایی شود؛ که این سخن شوخی بامزه‌ای است.

 

دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه در اجرای طرح تحول اقتصادی در برخی از بخش‌ها نیازمند اصلاح قوانین هستیم، گفت: در بخشی از قانون نظام بانکی و قوانین گمرک و مالیات باید اصلاحاتی قانونی صورت گیرد اما در خصوص یارانه‌ها و نظام بهره بری و توزیع کالا، قانون تکمیل است و باید آن را انجام دهیم.

 

رئیس جمهور اجرایی کردن طرح تحول اقتصادی را در سه مرحله اعلام کرد و افزود: در مرحله نخست، کلیات این طرح برای افراد تأثیرگذار مختلف توضیح داده شده است چنانچه بنده در جلسات جداگانه‌ای با سران قوا و 30 نفر از نمایندگان مجلس و همچنین با کل نمایندگان خانه ملت جلسه داشته‌ام. همچنین جلساتی با اقتصاددانان، اصناف گوناگون، صادرکنندگان، صنعت کاران و بسیاری از قشرهای مختلف برگزار کرده‌ام.

 

رئیس جمهور طرح تحول اقتصادی را تکلیف قوانین برنامه و نظام جامع رفاه اجتماعی بیان کرد و گفت: در برنامه سوم هم این قانون وجود داشت اما اجرایی نشد و دولت نهم می‌خواهد با تمام توان آن را اجرا کند.

 

دکتر احمدی نژاد در پاسخ به برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه کار کارشناسی کافی در این خصوص انجام نشده است، گفت: کار کارشناسی، حد و مرز و معیاری دارد، دولت دو و نیم سال است که بر روی این طرح کار می‌کند. قبل از این دولت هم کارهای پراکنده بسیاری انجام شده است و بالاخره زمانی باید اجرای این طرح اتفاق بیفتد.

 

وی افزود: در عین حال آنهایی که چنین حرفی می‌زنند چه تضمینی می‌دهند که شرایط در آینده بهتر از شرایط فعلی بوده و شرایط جهانی به گونه‌ای بشود که ما به آرامش برسیم.

 

**فکر نمی‌کنم دولت‌های آینده طرح تحول اقتصادی را کنار بگذارند

 

رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که آیا این طرح در دولت آینده هم اجرا خواهد شد، تأکید کرد: این طرح برآمده از نظرهای کارشناسی و خرد جمعی است و فکر نمی‌کنم دولت‌های آینده هم آن را کنار بگذارند.

 

دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه طرح تحول اقتصادی را در آینده بیشتر تشریح خواهد کرد، افزود: به زودی سخنگوی دبیرخانه طرح تحول اقتصادی هم معرفی خواهد شد.


ارسال شده در توسط محسن...