سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در التهاب انتظار فرج...

حضرتی: احمدی‌نژاد دور بعد نیز رئیس‌جمهور است

 

 

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: اگر حادثه خاصی در کشور رخ ندهد و با روال طبیعی پیش برویم، براساس تجربه انتخابات مجلس هشتم، احمدی‌نژاد در دور بعد نیز رئیس جمهور ایران خواهد بود.

 

به گزارش رجانیوز به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (ماوا)، الیاس حضرتی در جمع دانشجویان شرکت کننده در هفتمین اردوی سیاسی، درباره کاندیداهای مطرح در جبهه اصلاحات، اظهار داشت: اصلاح طلبان با وجود مشکلات اساسی که در بخش معرفی کاندیداها دارند، کاندیدا معرفی و با تمامی توان در انتخابات دهم شرکت خواهند کرد و این موضوع به خاطر اعتقاد به اصل نظام و انقلاب اسلامی است.

 

وی افزود: در جبهه اصلاحات کاندیداهای مختلفی مطرح هستند. حزب اعتمادملی نیز کاندیدا دارد و بقیه دوستان نیز کاندیداهایی را معرفی کردند. بر این اساس پنج یا شش نفر از کسانی که تشخیص می‌دهند، رد صلاحیت نمی‌شوند وارد صحنه شده‌اند.

 

مدیر مسئول روزنامه اعتماد در پاسخ به این پرسش که آیا تیتر روزنامه اعتماد درباره رد صلاحیت خاتمی یک فضاسازی علیه انتخابات است؟، گفت: تیتر روزنامه اعتماد پاسخی به سرمقاله روزنامه کیهان است که در آن بیان شده "اصلاح طلبان به دنبال طرح فریب هستند و کاندیدای اصلی آنها خاتمی است، بنابراین چه خوب است که خاتمی بداند به دلایل مختلف احتمال رد صلاحیت او در شورای نگهبان وجود دارد" و ما به هیچ عنوان به دنبال تحریک نیستیم.

 

وی درباره این که آیا اصلاح طلبان به دنبال براندازی نرم هستند، گفت: اصلاح طلبان هیچ گاه به دنبال براندازی نرم نبوده‌اند؛ چرا که این موضوع در چارچوب اصلاح طلبی معنا ندارد و همه تلاش‌های اصلاح طلبان در جهت قوام بخشیدن اصول نظام است. اصلاح طلبان به امام (ره)، انقلاب و تفکر امام معتقدند و مشروعیت جمهوری اسلامی را در مردمسالاری، رای مردم و اسلامیت می‌دانند. این که عده‌ای با نیت تضعیف جمهوریت به دنبال تقویت جریان اسلام گرایی باشند و یا این که عده‌ای دیگر با نیت تضعیف اسلامیت به دنبال تقویت جمهوریت باشند، یک اشتباه است؛ چرا که اسلامیت و جمهوریت دو موضوع تلفیقی است و امکان جدا کردن آنها وجود ندارد.

 

حضرتی در ادامه با اشاره به طرح کروبی در انتخابات گذشته افزود: طرح کمک نقدی 50هزار تومانی کروبی در آن زمان مورد تمسخر قرار گرفت ولی به تدریج با بررسی تعدادی از استادان مبانی فکری و اندیشه ای و روش اجرایی این طرح بررسی و جدی گرفته شد. به گونه ای که طرح پرداخت یارانه‌های دولت نهم اجرای همان طرح با ابعاد دیگری است.

 

وی با بیان اینکه تغییر کلی مدیران کشور خدمت به نظام نیست، گفت: این‌که اعلام شود هیچ کادر و مدیر با تجربه‌ای وجود ندارد که به درد انقلاب بخورد، به نفع تداوم انقلاب نیست. این موضوع در حال تبدیل شدن به یک موضوع مضحک و خنده دار است، به گونه‌ای که اساس و زحمات انقلاب را زیر سوال می برد. نمی شود بعد از 30 سال دوباره از صفر شروع کنیم و قوانین را از نو بنویسیم و از مدیران جدید بدون هیچ تجربه ای استفاده کنیم.

 

حضرتی گفت: این که بخشی از مدیران تغییر کنند، مشکل نیست و در دولت های گذشته هم وجود داشته، نکته اشکال در آن است که در یک لحظه کوتاه مجموعه تجارب کسب شده همه مدیران اعم از چپ و راست را کنار بگذاریم، به گونه‌ای که کشور با خلا مدیریت مواجه شود.

 

وی با بیان اینکه برخی ویژگی های احمدی نژاد را می پسندد اما با شیوه مدیریتی او موافق نیست، گفت: همه برنامه‌ها و مدیران را نباید زیر و رو کرد، برخی سیاست‌های مدیریتی احمدی‌نژاد کشور را به سمت نابودی می‌برد.

 

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی افزود: برخی براین باورند که بحث اسلام، وحی الهی، اصول اخلاقی و اخلاق اجتماعی را در مباحث دینی کنار بگذاریم و به سمت حکومت عرفی برویم، اما من معتقدم این یک مسیر انحرافی است. از سویی عده‌ای دیگر شعار انقلابی می دهند و با تمام توان برای انقلاب وارد میدان می شوند ولی در استفاده از فرصت‌های انقلابی و سرمایه‌های ارزشمند انقلاب دچار کج سلیقگی اساسی می شوند و به علت نداشتن برنامه مدون و کنار گذاشتن تجارب انقلاب آنچنان شرایط را خراب می‌کند که خود به خود ضربه‌ای به حکومت دینی می‌زنند.

 

حضرتی در پاسخ به دانشجویی که عنوان کرد در دوره‌های گذشته خبری از شعار عدالت نبود، ولی احمدی نژاد با شعار عدالت که شعار اصلی انقلاب است وارد میدان شد، گفت: کسی مخالف عدالت نیست، روح و هدف انقلاب ما ایجاد عدالت بوده است؛ تفاوت ها در چگونگی رسیدن به عدالت به وجود می آید. در این کشور و در دامن انقلاب مدیری نداشته ایم که مخالف عدالت باشد، اما روش های رسیدن به عدالت متفاوت است.

 

وی افزود: در دنیای کنونی باید از تمام تجارب افراد درون انقلاب اعم از چپ و راست استفاده شود و باید از تمام سرمایه‌های مادی و معنوی انسانی و غیر انسانی در برابر دشمنان بهره گرفت. انقلاب اسلامی یک اتوبان بزرگ است که همه سلیقه‌ها در آن جای می‌گیرد. ما با افرادی که حاکمیت دینی را نمی‌پذیرند مرزبندی داریم. این طور نیست که اگر دو نفر از مدیران مشکل دارند همه کنار گذاشته شوند و مردم محروم شوند. مسیر درست این نیست که به هر طرف تیری انداخته و مشکل جدید ایجاد کنیم.

 

حضرتی در پاسخ به پرسشی گفت: در زمان کاندیداتوری احمدی نژاد برخی مخالفت خود را با آمدن ایشان مطرح می‌کردند و نگرانی و تحلیل هایی را در آن زمان عنوان می‌کردند که بخشی از آن نگرانی ها هم به وقوع پیوسته است. با وجود این که احمدی نژاد صادقانه حرف ها را بیان کرد اما صادقانه گفتن یک طرف قضیه است آنچه که در حال حاضر در کشور شاهدیم آن است که کشور در وضعیت خوبی به سر نمی‌برد.

 

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: اگر حادثه خاصی در کشور رخ ندهد و با روال طبیعی پیش برویم، براساس تجربه انتخابات مجلس هشتم، احمدی‌نژاد در دور بعد نیز رئیس جمهور ایران خواهد بود.

 

وی ادامه داد: چند روز گذشته لاریجانی در کمیسیون اقتصادی و جمع نمایندگان گفت که ما در دو بخش به چراغ قرمز رسیده ایم، یکی در بخش اقتصادی و یکی در صحنه بین المللی و سیاست خارجی. این سخنان لاریجانی به عنوان رئیس مجلس و شخصی است که تجلی اصولگرایی است.

 

وی افزود: در حال حاضر درآمد نفتی که این کشور کسب کرده در طول تاریخ سابقه نداشته است. در طی سه سال ریاست جمهوری احمدی نژاد نزدیک به 200 میلیارد دلار درآمد نفتی داشته ایم ولی آموزش و پرورش هم چنان درگیر پرداخت معوقه‌ها است، تکلیف سرانه دانشجویی دانشگاه ها هم هنوز مشخص نشده است.

 

عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی در پاسخ به این پرسش که چرا اصلاح طلبان در مقابل حمایت‌های مستقیم امریکا و بوش از خود واکنشی نشان نمی‌دهند، اظهار کرد: در این باره اعلام کردیم که جریان اصلاح طلبی جریانی خودجوش از درون انقلاب است و افتخار می‌کنیم که در راستای انقلاب و اهداف آن اصلاحی به وجود آمده است که خط و مشی آن مشخص و بارها اعلام شده است. صحبت‌های بوش هیچ ارتباطی به اصلاح طلبان ندارد و برای دگر اندیشانی است که امروز در آمریکا نشسته و هر روز مصاحبه های آنها در صدای آمریکا پخش می شود.

 

حضرتی درباره ارزیابی از سیاست خارجی دولت و انرژی هسته ای گفت: ما می خواهیم کشور با عزت و قدرت از توانایی هسته ای بهره مند باشد و آن را حق مسلم خود می دانیم و در این زمینه محکم و استوار هستیم اما یک اختلاف نظر داریم و آن اینکه اگر همه معتقدیم که پرونده هسته ای کشور بزرگترین و خطرناک ترین پروژه نظام است و با سرنوشت ما سروکار دارد، پرونده بزرگ، آدم های بزرگ می خواهد و باید از تمام ظرفیت های کشور استفاده شود.

 

وی گفت: درباره پرونده هسته ای باید از تمام سفرای با تجربه، تجار خوش اعتبار، روسای جمهور قبلی و وزرای خارجه برای لابی در این موضوع استفاده کنیم. بنابراین قابل پذیرش نیست که در شورای امنیت سازمان ملل حتی لیبی به ما رای منفی دهد و اندونزی نیز با منت رای ممتنع دهد.

 

حضرتی در پاسخ به این پرسش که آیا دولت نهم هیچ کار مثبتی انجام نداده‌ است که روزنامه‌های دوم خردادی حتی یک روز دست از تخریب آن بر نمی‌دارند؟ گفت: روزنامه اعتماد درباره کارهای مثبت دولت مطالب زیادی نوشته است حتی بنده در جلسه مدیران مسئول با وزیر ارشاد اعلام کردم که ما جزو منتقدان دولت هستیم ولی با این وجود حاضریم صفحاتی را در اختیار تمام وزرای دولت نهم قرار دهیم تا در سه محور بیلان کار، برنامه‌های آینده و پاسخ به پرسش های ما اطلاع رسانی کنند و حتی در این باره نامه‌های کثیری را به وزرا نوشته‌ایم ولی تا کنون هیچ کدام از آنها حتی برای مصاحبه اعلام آمادگی نکرده اند.

 

وی افزود: در ایام سالگرد سوم تیر نیز روزنامه اعتماد ویژه نامه ای را منتشر کرد که نیمی از آن را به طرفداران متعصب احمدی نژاد و نیمی را به نظرات منتقدان ایشان اختصاص داد.
مدیر مسئول روزنامه اعتماد درباره وضعیت احزاب در ایران اظهار داشت: در کشور ما حزبی با بنیه و پایه قوی وجود ندارد و در طول تاریخ ایران تنها دو حزب موتلفه و توده احزاب ساختاری قوی بودند و بقیه احزاب قدرت، ثبات و کادرسازی قوی نداشته اند.

 

حضرتی در پاسخ به این پرسش که آیا همه مشکلات ما از این دولت است و دولت‌های گذشته نباید زمینه هایی را ایجاد می‌کردند، گفت: مشکل اساسی کشور فراتر از دولت ها است. مشکل اساسی ما، نداشتن سیستم مشخص و منظم است. در طراحی یک سیستم منظم و متناسب با اهداف و آرمان های انقلاب موفق نبوده‌ایم تا بتواند هر چیزی را که تعریف می‌شود بر جای خود قرار دهد.

 

وی افزود: چرا ما همچنان به حالت سینوسی بالا و پایین می رویم و ثبات نداریم، تاکتیک ها می تواند تغییر کند، ولی حداقل استراتژی‌های کلی ما باید ثبات داشته باشد؛ انقلاب در انقلاب معنا ندارد و ما فقط می توانیم حرکت اصلاحی داشته باشیم نه حرکت انقلابی.
وی در ادمه گفت: روزنامه بالذات منتقد است و باید نقد کند. ما در زمان خاتمی نیز جدی ترین نقدها را به شخص ایشان و وزرا داشته ایم و انتقاد به شخصیت اصلاح طلبان جز خط قرمزهای ما نیست.

 

حضرتی در پاسخ به اینکه آیا در ارزش ها و اصول انقلاب هم باید اصلاح صورت بگیرد، گفت: بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی نظام جمهوری اسلامی است. این نظام یک نظام نوپا و کم تجربه است. بنابراین باید حرکات اصلاحی در این نظام همواره وجود داشته باشد به گونه‌ای که مدیران و دست اندرکاران همواره نگاهی به عقب داشته باشند و لحظه به لحظه از نظام مراقبت دایمی کنند.

 

وی همچنین در پاسخ به این سئوال که آیا اعتماد ملی یک حزب نخبه گرا است، گفت: ما در اعتماد ملی هیچ گاه به دنبال نخبه گرایی نبوده ایم، چرا که مخاطبان احزاب نخبه گرا تنها افراد نخبه هستند، این در حالی است که مخاطبان حزب ما علاوه بر افراد نخبه جامعه همه اقشار مردم هستند. مخاطب حزب اعتماد ملی عامه مردم است و بر این اساس جلسات توجیهی و کلاس هایی که حزب ما برگزار می کند سطوح مختلف از دانشگاه امیرکبیر تا روستاهای سیستان و بلوچستان را دربرمی گیرد.

 

حضرتی در ادامه درباره تدوین برنامه در این حزب برای انتخابات دهم، گفت: در حال حاضر کمیته های مختلفی در حزب اعتمادملی مشغول تدوین برنامه هایی هستند که این کمیته ها از استادان دانشگاه های علامه طباطبایی، بهشتی، تهران و ... تشکیل شده‌اند. باید بگویم حزب اعتماد ملی یک حزب فصلی نیست که فقط برای زمان انتخابات برنامه ارائه دهد.

 

وی در پاسخ به این پرسش که چشم انداز آینده نظام و کشور را چطور می بینید، گفت: امیدواریم چشم انداز نظام به گونه ای باشد که رشد مردم را به دنبال داشته باشد و بتوانیم با تدبیر از بحران‌ها عبور کنیم و به نقاط پرثبات برسیم. ما نباید همیشه منتظر تلاطم باشیم. بشر مدیون تجربیات یکدیگر است و ما باید از تجربیات کشورهای دیگر در همه زمینه ها استفاده کنیم.

 

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: اگر نتوان با شعار عدالت در ذهن، چشمان و چهره مردم شادمانی و رضایت مندی را دید، شکست خورده‌ایم و این شکست به شعارها برنمی گردد ضعف کشور ما در مدیریت است و اگر این ضعف را نپذیریم راه حل آن پیدا نمی شود.

 

بر اساس این گزارش قرار بود الیاس حضرتی در مناظره با علی یوسف پور مدیر مسئول روزنامه سیاست روز شرکت کند که یوسف پور در این مناظره حاضر نشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ارسال شده در توسط محسن...