سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در التهاب انتظار فرج...

 

مدیرعامل مخابرات ایران به مناسبت هفته دولت، دستاوردهای این شرکت در دوران سه ساله دولت نهم را تشریح کرد و گفت: اکنون مخابرات به عنوان اپراتور اول و قوی ترین اپراتور ارتباطی کشور، سه موضوع در دستور کار خود را به صورت جدی پیگیری می کند که شامل تلفن ثابت، همراه و دیتا می شود.

به گزارش رجانیوز به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، صابر فیضی افزود: عملکرد شرکت در دو سال گذشته در زمینه تلفن ثابت ـ یکی از پایه های اصلی ارتباطات در کشور است و تلفن همراه به شرایط ایده آل رسیده و در دو سال گذشته واگذاری تلفن ثابت در تمام استانها به روز شده است. از سال 86 نیز در حدود 18 استان که بالای 100 هزار نفر جمعیت دارند، واگذاری ها به روز شده است.

وی درباره واگذاری تلفن همراه، گفت: در دولت نهم، دایــری 20 میلیون شماره تلفن همراه محقق شد و سیستم واگذاری تلفن های پیش پرداخت (POST Paid) به روز شده است این در حالی است که در دولت قبل فقط 7 میلیون شماره داشتیم و قیمت سیم کارت ها هم بسیار بالا بود.

فیضی تصریح کرد: ضریب نفوذ تلفن همراه اپراتور اول از 29/10 به 10/38 درصد افزایش داشته اما ضریب نفوذ تلفن همراه کشور 58 درصد است. در مورد تلفن ثابت هم از 1/33 درصد، فقط 6 درصد افزایش داشته زیرا اکثر مناطق اکنون از نظر تلفن ثابت به روز هستند.
وی در رابطه با رشد فناوری اطلاعات در کشور گفت: ما در زمینه استفاده از اینترنت با رشد دو برابری مواجه بوده ایم و تعداد کاربران اینترنت از 8 میلیون و 800 هزار به 18 میلیون نفر رسیده است که با ترویج ارایه خدمات الکترونیکی از طریق سازمانهای دولتی و گسترش فرهنگ استفاده می توان این میزان را افزایش داد.

مدیرعامل مخابرات ایران درباره ورود این شرکت به بورس گفت: با رقابتی کردن بازار ، امیدواریم که رشد خوبی در زمینه ارتباطات داشته باشیم. اکنون چیزی که برای ما اهمیت دارد ، دقت لازم در مورد سرویس هایی است که ارزش افزوده دارند و به نفع سهامداران است زیرا روی آوردن به سرویس های مطلوب، نیروی انسانی خوب و کیفیت شبکه می تواند در جلب مشتریان آینده مناسب باشد.

فیضی در رابطه با مسؤولیت حمایت از تولید داخل که به عهده مخابرات ایران نیز گذاشته شده، گفت: برای حمایت از تولید داخل قرارداد تولید شش میلیون تجهیزات تلفن همراه را با کنسرسیومی بسته ایم و امید است که همکاری مخابرات با بخش خصوصی مفید واقع شود.

وی درباره آماده سازی بسترهای خدمات الکترونیکی گفت: پروژه هایی نظیر کارت سوخت یا مکانیزه کردن مجلس هشتم در صورت نبود بسترهای لازم شدنی نبود. اکنون از 17هزار شعبه بانکی 16 هزار و 200 شعبه از طریق بسترهای مخابراتی به یکدیگر مرتبط شدند و با آماده شدن بسترهای لازم 6 هزار دفتر ICT روستایی نیز برای ارایه خدمات الکترونیکی در روستاها فعال خواهند شد.


ارسال شده در توسط محسن...