به گزارش شیعه نیوز ، پس از اینکه انتشارات معتبر رندوم هاوس امریکا از انتشار این کتاب خودداری کرد و سپس نسخههای آن توسط تنها ناشری که کتاب را در جهان چاپ کرده بود در صربستان جمعآوری شد ناتاشا کرن مدیر برنامههای شری جونز نتوانسته بود هیچ ناشری را برای کتاب او بیابد. تمامی ناشران با توجیه هراس از واکنش منفی جامعه مسلمانان ترجیح دادند این کتاب را چاپ نکنند.
اولین بار اظهار نظر دنیس اسپلمن، پروفسور و صاحب کرسی استادی تاریخ اسلام در دانشگاه تگزاس که انتشار این کتاب را مناقشهبرانگیزتر از چاپ کاریکاتورهای پیامبر اسلام خوانده بود توجه عمومی را در محافل به اثر جدید شری جونز برانگیخت. اسپلمن که کتاب را پیش از انتشار برای تصحیح نکات تاریخی آن خوانده بود در اظهارنظری که در وال استریت جورنال درج شد، اعلام کرد که هرگونه تلاشی برای انتشار این کتاب اعلان جنگ علیه مسلمانان تلقی خواهد شد. اما انتشارات "تریکه سلستاکن" با وجود تمامی این ملاحظات در خبری که دیروز منتشر شد اعلام کرد که این کتاب باید منتشر شود.
به نوشته "کپنهاگن پست" هنوز سازمان ایمان اسلامی در کپنهاگ موضعی رسمی در قبال این خبر اتخاذ نکرده است.
چندی پیش انتشارات "بیوبوک" صربستان سه روز پس از توزیع کتاب "جواهر مدینه" با واکنشهای علمای مسلمان این کشور مواجه شد که اعلام کردند در صورت عدم جمع آوری این کتاب اعتراض و اعتصاب کرده و در خیابانها تظاهرات می کنند. این مسئله با عذرخواهی رئیس انتشارات "بیوبوک" و جمع کردن تمام نسخه های این کتاب از کتاب فروشیها خاتمه یافت.
انتشارات رندم هاوس نیز چندی پیش این کتاب را از لیست انتشار بیرون کشید و اعلام کرد که با انتشار این اثر ممکن است به جامعه مسلمان اهانت تلقی شود، از این رو انتشار این کتاب توسط رندم هاوس به تعویق افتاد.
سپتامبر سال 2005 روزنامه یولند پستن 12 کاریکاتور موهن درباره حضرت محمد(ص) منتشر کرد درحالی که تصویرنگاری از پیامبر در اسلام بسیار اهانت آمیز تلقی می شود، بسیاری از روزنامه های اروپایی به پیروی از این اهانت اقدام به انتشار مجدد این کاریکاتورهای موهن کردند. این اقدام درحالی که با دستاویز حمایت از آزادی بیان و آزادی رسانه در غرب مورد حمایت قرار گرفت خشم مسلمانان جهان را در برداشت و به تیره روابط اسلام و غرب کمک کرد.